Alt om Svineinfluensa

Her finner du nyttige tips om svineinfluensa og hva du kan gjøre for å forhindre sykdommen. Les om risikogruppene og annet du kan ha bruk for å lære om svineinfluensa.

Urter mot svineinfluensa

svineinfluensaDet har kommet oppsiktsvekkende avsløringer i Kina på hvordan man kan bekjempe svineinfluensa.

Siden den 22. juli så har 156 av 327 pasienter med svineinfluensa på Beijing Ditan Hospital og Beijing Youan Hospital blitt behandlet med tradisjonell kinesisk medisin, og bare bruk av urter. Av disse så har 125 blitt friskmeldt og sendt hjem. Det ble benyttet fire forskjellige urter og pasientene drakk dem som te.

De urtene som ble benyttet, var: Lonicera Japonica(Japansk Kaprifol), Isatis Indigodica, Mentha og Glycyrrhiza(lakris). Denne blandingen har blitt benyttet i Kina i årevis som middel mot forkjølelse, og blir nå benyttet for å forebygge og kurere h1n1-viruset.

Behandlingen er veldig billig, og alt som benyttes er naturlig. Lonicera Japonica brukes nesten utelukkende mot forkjølelse, luftveisinfeksjoner, sår hals og generelle influensa symptomer. Isatis Indigodica blir også brukt mot øvre luftveisinfeksjoner og fungerer veldig godt i sammenheng med andre urter.

De to siste urtene er noe som jeg regner med at alle kjenner fra tidligere, men kanskje ikke var klar over at de kan benyttes mot en influensa som svineinfluensa. Både mynte og lakris er å få kjøpt i de fleste helsekostbutikker i Norge. Sår hals, hodepine og røde øyne kan behadles med mynte. Lakris er en av de mest brukte urter i kinesisk medisin.

Til sammen skaper disse fire kraftige urtene, en meget effektiv forebyggende effekt mot influensaer generellt og det kan se ut som at det også virker meget bra for å bekjempe pandemien svineinfluensa.